koncentrált szérum

hyaluronic vit c mixlab serum

75 ml

Mikrokeringést támogató, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású aktív szérum. pH=3,5

Bőrtípusok: Normál, érett, pattanásos, száraz kombinált érzékeny, olajos

Aktív szérum 2% XS hialuronsavval és 5% ET-C-vitaminnal a bőr pigmentációs zavarainak a kezelésére, a ráncok csökkentésére, valamint a bőr kollagén szintjének a fokozására. Használható önállóan a fény okozta öregedés kivédésére, de más szérummal/ szérumokkal keverve még specifikusabb és személyre szabottabb bőrápolási rendszerek megalkotására. A készítmény rendkívüli módon bőr- és környezetbarát. A benne felhasználásra került minden egyes összetevő megújuló forrásból származik, az egyszerű csomagolás és a 75 ml-es kiszerelés pedig a felesleges hulladékok keletkezését hivatott elkerülni.

Az ökológiai felelősségteljes bőrápolás azonban nem azt jelenti, hogy bármiféle kompromisszumot kötnénk az eredmények tekintetében, de amennyire csak lehet, mindezt a környezet és a bőr kímélésével tesszük. A hialuronsav a legismertebb és a legjobb bőrhidratáló biopolimer. Az élő szövetekben kötőszövet-szervező és vízmegtartó szerepe nélkülözhetetlen. A nátrium-hialuronát biotechnológiailag biztonságos eljárásból származik; szennyeződésektől és GMO-tól mentes. Az XS hialuronsav nagyon alacsony molekulatömeggel rendelkezik, ami jelentősen megnöveli a bőrön keresztüli áthatolást, szemben a nagyobb molekulatömegű hialuronsavval. Megfiatalítja a bőrt, mert javítja viszkoelasztikus tulajdonságait, és láthatóan csökkenti a mély ráncokat. Az ET-C-vitamin (3-O-Ethyl ascorbic acid) egy többfunkciós C-vitamin származék, amely kiváló fehérítő, antioxidáns, szabadgyök-megkötő és kollagén növelő hatással rendelkezik. Stabilitása sokkal jobb, mint más aszkorbinsav-származékoknak. Az etil-aszkorbinsav az aszkorbinsav módosításával előállított molekula, közismert nevén C-vitamin. A molekula módosítása a stabilitás növelésének és a bőrön keresztüli szállítás javításának az érdekében történik, mivel a C-vitamin könnyen lebomlik. Erős melanogenezist gátló hatást fejt ki, csökkenti a sötét foltokat és öregségi foltokat egyaránt, küzd a fény általi bőröregedés ellen, csökkenti a gyulladásos citokinek termelődését és erélyes szabadgyökfogó hatással rendelkezik. A szérum tetszőleges arányban keverhető más Mixlab szérumokkal, így igazán személyre szabott készítményt alkothatunk, élvezve a hozzáadott további előnyöket. Hozzáadható (2 adag) a Hyaluron mix-maszkhoz is.

Miben különbözik más szérumoktól?

 • Természetes tartósító rendszerrel rendelkezik.
 • Nem tartalmaz szintetikus eredetű sűrítő anyagot.
 • Nem tartalmaz emulgeálószert, olajat, szilikont és alkoholt.
 • Nem ragadós.
 • Magas koncentrációjú hatóanyagokból áll.
 • Keverhető más készítményekkel a személyre szabott kezelés érdekében.
 • Bőr- és környezetbarát.
 • Összetevői 100%-ban megújuló forrásból származnak.
 • Nincs túlcsomagolva, a felesleges hulladékok keletkezése így elkerülhető.
 • Nagy formátumú, gazdaságos kiszerelés.

A termék összetételéről: A Mixlab szérum csak természetes, aktív összetevőket tartalmaz, ezért egy rendkívüli, bőrbarát készítményről van szó. A vízbázisú gélt kizárólag kis molekulatömegű hialuronsavval sűrítjük – a termék megfelelő viszkozitásának biztosítása érdekében -, nem adunk hozzá további sűrítőt vagy gumit. Érintése selymes és egyáltalán nem ragadós, ellentétben a piacon kapható legtöbb szérummal. Olajmentes, mégis gazdag és tápláló hatású. Az eltarthatóság megőrzéséért a legfejlettebb környezet- és bőrbarát tartósító rendszerrel dolgozunk. A vizes diszperziót szerves savak és természetes gyümölcssavak alkotják, melyek széles spektrumú aktivitást mutatnak baktériumok, élesztőgombák, penészgombák és gombák ellen. A termék sem alkoholt, sem más oldószert nem tartalmaz. Ezt a tartósító rendszert bőrbarát és alacsony pH-értékű készítményekhez terveztük. A konzerváló rendszer természetes eredetű, GMO-mentes propándiolt is tartalmaz, amely javítja a bőr hidratáló tulajdonságait amellett, hogy a tartósítószer hatékonyságát fokozza.

Illat: Ceylan tea és citrom.

Összetevők listája: Aqua (Water), 3-O-Ethyl ascorbic acid, Sodium hyaluronate, Lactic acid, Propanediol, Citric acid, Tartaric acid, Gluconic acid, Polysorbate 80, Parfum, Citral, Limonene, Geraniol.

HATÁSA:

 • Megakadályozza a napfény okozta bőröregedést.
 • Csökkenti a pigmentfoltokat és egyéb elszíneződéseket.
 • Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.
 • Kollagén erősítő hatású.
 • Csökkenti a szabadgyököket.
 • Javítja a bőr textúráját.
 • Mikrohámlasztó hatású.

FŐ ÖSSZETEVŐK

 • ET-C-vitamin (3-O-Ethyl ascorbic acid 5%).
 • XS hialuronsav (2%).
 • Gyümölcssavak keveréke (1%).

HASZNÁLATA

Naponta egyszer vagy kétszer vigyen fel néhány csepp szérumot tisztítás, tonizálás és hámlasztást követően. Éjszaka szükség szerint rétegezhető más krémekkel; napközben fényvédő krémmel használható.

Illat: Ceylon tea és citrom.

Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.