aktív ránccsökkentő szérum

hyaluronic peptides mixlab serum

75 ml

A ráncok csökkentésére és a kollagén termelés növelésére szolgáló aktív szérum 2% XS-hialuronsavval és 5% lipopeptiddel készült. A Tripeptid-1 az őssejtek szaporodását stimulálja. Az őssejtekből különböző funkcionális sejtek származhatnak, többek között a fibroblasztok is. A Hexapeptid-12 a fibroblaszt által termelt elasztin ismétlődő aminosavszekvenciája, ezért a Hexapeptid-12 pozitív hatást gyakorol az elasztin termelésére.

A szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal tovább növelve az előnyöket, így a mindenkori igényekhez igazítható, személyre szabható készítményt hozhatunk létre. A hialuronsavas maszkhoz is hozzáadható (2 adag).

INDIKÁCIÓK:

  • Feszesítés
  • Ránccsökkentés
  • Kollagén termelés fokozása

FŐ ÖSSZETEVŐK

  • XS hialuronsav 2% (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav)
  • Ránctalanító lipo-peptidek 5%

HASZNÁLATA

Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használatát ajánlunk.

Illat: Ceylon tea és citrom.

Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.