napi bőrápolás

triple acid peeling mask

100 ml

Professzionális intenzív hámlasztó maszk 3 féle szerves savval.

A termék erős  hámlást okoz, amely akár 7 napig is eltarthat. Csökkenti a bőr érdességét, a ráncokat és az öregségi foltokat. A maszk alkalmazása után a bőrápoló termékek növelik az eredményeket, különösen a pigmentációs problémák és a ráncok esetén (regeneráló krémek használata). A maszkot 15 naponta egyszer lehet használni.

INDIKÁCIÓK:

 • A bőr mély megújulását eredményezi.
 • Csökkenti az érdességet.
 • Megszünteti a mély ráncokat.

FŐ ÖSSZETEVŐK

 • Glükonolakton
 • Laktobionsav
 • Tejsav
 • Galicare (Ecocert tejsav-észter)

HASZNÁLATA

Kéthetente egyszer alkalmazható. Vigyen fel egy réteg maszkot ecsettel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, elkerülve a szemkontúrt. Hagyja hatni 5-10 percig a bőr típusától függően, 5 percet vékony és érzékeny bőr esetén, legfeljebb 10 percig vastag és zsíros bőrön. Alaposan öblítse le vízzel, hogy ne maradjon szabad sav a bőrön, de a semlegesítőt is használhatja. Végül vigyen fel revitalizáló krémet. Az eljárást követő napokban használjon fényvédőt naponta kétszer a bőr UV-védelme érdekében. Éjszakára használjon szérumot és regeneráló krémet.

TUDOMÁNY

Háromszoros sav-komplex

 1. A pH-egyensúly helyreállítása: A pha kölcsönhatása a bőrrel az alkalmazás után befolyásolva a savköpenyt. Az enzimaktivitás a pH-gradienstől függ, melyet a környezeti hatások, smink, bőrápolási szokások vagy patológiák zavarhatnak meg. A pha gyengéden hozzájárul a bőr megfelelő pH-értékének eléréséhez, így a helyes bőrmegújítási folyamathoz.
 2. Keratolitikus hatás: feloldja a stratum corneum közötti kötéseket, a bőr megújulását segíti a bazális réteg sejtproliferációjának aktiválásával.
 3. Regenerálás. A laktobionsav galaktózt tartalmaz, amely híres sebgyógyító tulajdonságairól. A sav elősegíti és felgyorsítja a sérült bőrszerkezet gyógyulását.
 4. Fokozatos behatolás a bőrbe: kíméletes és nem okoz irritácót.
 5. Foto-aging hatás: A laktobionsav gátolja a mátrix metalloproteinázokat, amelyek a bőr öregedésének fő okai
 6. Antioxidáns tulajdonságok. A laktobionsav összeköttetésként szolgálhat a vasionok között, erős antioxidáns hatást biztosít. Eltávolítja a szabadgyököket és megvédi a bőrt a veszélyes ultraibolya sugárzástól. A glükonolakton természetes antioxidáns is, amely ugyanolyan hatékony mint a C-vitamin (aszkorbinsav) és az E-vitamin (tokoferol). A glükonolakton blokkolja a pro-interleukin-1 szintézisét, amely felelős az immunitás és a amelynek magas koncentrációja a corneumban fokozott gyulladást okoz.
 7. Mély hidratáló hatás: A laktobionsav képes a víz felszívására és azt a bőr belsejében meg is tartja. A víz a szemcsés bőrrétegbe jutva a kalciumionok koncentrációjának csökkenését okozza, amely stimulálja a lipidszintézist keratinocitákban. Az NMF komponenseként a tejsav erőteljes hidratáló hatású. A tejsav a stratum corneumban a vizet visszatartó anyagok komplexuma, amely vonzza és megtartja a nedvességet. Az epidermális megújuláskor a stratum corneum biológiailag elhalt sejtjeit felváltják az alapréteg metabolikusan aktív sejtjei.
 8. Emelő hatás: a tejsav stimulálja a fibroblasztok szaporodását. A fibroblasztok az intercelluláris anyag (kollagén, elasztin, fibronektin) és felelősek a szervezet számára szükséges kenőanyagukról ismert glikozaminoglikánok szintéziséért.
 9. Sebosztatikus és komedolitikus hatás: A corneocyták közötti intercelluláris kapcsolatok megszakítása az eltömődött pórusok feloldása és a faggyúszekréció csökkentése. A tejsav elősegíti a trigliceridek lebomlását, és gátolja az aknét okozó baktériumok által felszabadított lipáz mennyiségét, ezáltal megakadályozza a gyulladást. Segít a faggyúszekréció csökkentésében, csökkentve a túlzott zsírosodást és enyhítve a szárazságot, elősegíti a nagy a pórusok szűkítését és a komedo képződést, valamint a papulák és pustulák kialakulását, javítja a pattanásos bőrt anélkül, hogy azt túlszárítaná.
 10. Az elhalt hámsejtek leválásával fehérítő hatást ér el. A tejsav megkönnyíti az egyenletes melanin granulátum eloszlását ​​az epidermiszben, és elősegíti a tirozináz gátlását.
 11. Bakteriosztatikus és gyulladáscsökkentő hatás: elpusztítja az anaerob baktériumokat.