táplálja a bőrt és csökkenti a bőröregedés összes tünetét

squalane Retinol Mixlab serum

75 ml

Koncentrált szérum 20% vegán szkvalánnal és 0,3% retinollal.

A szérum önmagában is hatásos a ráncok és pigmentfoltok elleni kezelések részeként, de használata más szérummal keverve még specifikusabbá és személyre szabottabbá tehető. A készítmény minden összetevője megújuló forrásból származik, előállítása rendkívül bőr- és környezetbarát. A hulladékcsökkentés érdekében csomagolása egyszerű, 75 ml-es flakon. A környezetbarát gondolkodás és a felelősségteljes bőrápolás azonban nem köthet kompromisszumot az eredményesség terén. Ezt, amennyire csak lehet, mindig a környezet tiszteletben tartása mellett, bőrbarát módon tesszük.

A vegán szkvalán fantasztikus nedvesítőszer, mivel szorosan illeszkedik a bőr természetes szkvalénjéhez, kiváló hidratáló hatású és optimálisan nedves környezetet biztosít a hatóanyagok bőrbe juttatásához. A szkvalén nem stabil, nehéz és eltömítheti a pórusokat. A szkvalán hidrogénezéssel létrejött molekulaformája lehetővé teszi, hogy színe világosabb legyen, és a pórusokat se tömítse el. Az Olive Squalane egy átlátszó, szagtalan, természetes bőrpuhító, amely segít a bőr kisimításában és jól megtartja a nedvességét. A szkvalán nagyon könnyű felszívódása miatt kiváló hordozóanyag egyéb összetevők számára, mint például a retinolnak.

A retinol alkalmazása ideális ráncok és napfény által károsodott bőr kezeléséhez. Olaj alapú szérumunkban a tiszta retinol legaktívabb formáját használjuk, amely rendkívül stabil, így hatékonyságát mindvégig megőrzi. A retinol egyik származéka, a retinil-palmitát sok bőrápoló termék gyakori összetevője, de a tiszta alkoholhoz (retinolhoz) képest nagyon alacsony hatásfokú, bár stabilabb és könnyebben belekeverhető a készítmények receptúrájába.

Szérumunk más Mixlab szérumokkal is keverhető, ezzel további bőrápolási előnyökhöz juthatunk, de a szkvalán alapú szérumok esetében a keverési aránynak a másik felénél mindig kevesebbnek kell lennie. A szkvalán alapú szérumok beépítése nem javasolt a Hialuron mix-maszkhoz olajos összetételük miatt.

Bőrtípusok: Normál, érett, aknés, száraz, kombinált, érzékeny, zsíros. 

INDIKÁCIÓK:

 • Feszesítő és bőrtömörítő.
 • Enyhíti a finom ráncokat és ráncokat.
 • Véd a szabadgyökök károsító hatása ellen.
 • Csökkenti és kezeli a napfény okozta bőröregedést
 • Halványítja a pigment- és egyéb barna foltokat.
 • Tápláló és hidratáló.

FŐ ÖSSZETEVŐK

 • Olívaolaj szkvalán (20%).
 • Retinol (0,3%).
 • E-vitamin (0,5%).

HASZNÁLATA

Naponta egyszer néhány csepp szérumot vigyen fel tisztítás, tonizálás és hámlasztás után. Éjszaka más termékekkel rétegezze szükség szerint; nappalra használjon fényvédőt.

A termék összetételéről: A Mixlab szérum összetétele az egyik legtermészetesebb és legbőrbarátabb, amit a piacon találhat, mivel csak hatóanyagokból áll. A készítmény olaj alapú, amely azonnal emulgeálódik hialuronsav alapú szérumokkal keverve, így olaj a vízben mikroemulzió képződik. Érintése a legtöbb szépségápolási olajjal szemben puha és nem zsíros. A szérum gazdag és tápláló hatású. 100%-os olajos összetételének köszönhetően nincs szükség tartósítószer alkalmazására, csak E-vitamint adtunk hozzá az olajok és a retinol oxidációtól való védelmének biztosításáért.

Illat: Semleges, parfümmentes.

Összetétel: Diisopropyl adipate, Squalane, PEG-40 sorbitan peroleate, Retinol, Tocopheryl acetate, Polysorbate 20, BHT, BHA. 

Miben más ez a termék?

 • Tartósítószer-mentes.
 • Olaj alapú szérum, zsíros utóérzet nélkül
 • Magas koncentrációjú hatóanyagok.
 • Keverhető, személyre szabott készítmények.
 • Bőr- és környezetbarát, 100%-ban megújuló forrásból származó összetevők.
 • Nincs túlcsomagolás, nagy kiszerelés a keletkező hulladékok csökkentése érdekében.