szemkontúrok megjelenésének javítására

ultim eyes mask

30 ml

A leghatékonyabb szemápoló készítmény, amelyet 25 éves szakmai tapasztalatunk birtokában létrehoztunk a szem alatti sötét karikák és táskák kezelésére. Az eredmények már 3 alkalmazást követően szembetűnőek, köszönhetően a készítmény aktív gyulladáscsökkentő hatásának, a dekongesztáns (ödéma csökkentő) és a szem körüli mikrokeringést erősítő szinergiájának. A C-vitamin serkenti az extracelluláris mátrix fehérjék termelődését, melyek a szemkörnyéki dermist vastagítják, a flavoinoidok a vérkapillárisokat erősítik, a szkvalán pedig táplálja és védi a szemkörnyéki vékony bőrt.

Az ET-C-vitamin egy többfunkciós C-vitamin származék, kiváló gyulladás csökkentő, szabadgyök fogó és kollagén növelő tulajdonsággal.
Stabilitása jobb, mint a tiszta C-vitaminnak vagy más aszkorbinsav-származékoknak.
Az etil-aszkorbinsavat az aszkorbinsav, közismertebb nevén C-vitamin, módosításával állítják elő. Ez a módosítás a molekula stabilitását és a bőrön keresztüli jobb felszívódását szolgálja. Erős serkentő hatást fejt ki a kollagén szintézisre, megerősíti a dermist, gátolja a gyulladásos citokinek termelődését és harcol a szabadgyökök károsító hatása ellen.

A heszperidin bioflavonoid nagy koncentrációban található meg citrusfélékben: a citromban, a narancsban és a grapefruitban. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő, gyógyító, fehérítő és mikrokeringést javító hatású. A heszperidinnek minden bizonnyal a törékeny hajszálerekre gyakorolt pozitív hatása a legfontosabb. A HMC erős gyulladáscsökkentő, mivel küzd a szabad gyökök ellen, csillapítja az oxidatív stressz okozta gyulladásokat, megelőzve ezzel a sejtkárosodást. Felgyorsítja a bőr gyógyulását, csökkenti a bőrpírt és megerősíti az érfalat.

A HMC 45%-kal csökkentheti az erekből a vér kiszivárgását, így képes jelentősen mérsékelni a gyulladásos hírvivők mennyiségét. Ez az egyedülálló tulajdonsága – amely csak ebben a hatóanyagban található meg -, nagyon rövid időn belül segíthet a rosacea és egyéb eredetű bőrpír okozta problémák eredményes kezelésében.

Miben más ez a termék?

  • Emulgeálószer-mentes, nem tartalmaz PEG-et, szilikont vagy alkoholt, nem ragadós.
  • Magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat.