enzimes tisztító- és peeling por

enzyme powder cleanse & peel

110g

Ez egy olyan különleges habzó arctisztító, amit több okból is ki kell próbálnod! Kiváló ökológiai profilja mellett tartósítószer, szulfát és PEG-mentes, és úgy gondoskodik a bőr szépségéről és egészségéről, mint egyetlen másik arctisztító sem. Rendkívül hatékony, botanikai alapú hámlasztó, durva összetevők nélkül. A por nedves kézben gazdag és krémes habbá válik, amely kiváló tisztítást és hámlasztást végez egyszerre. Hatására a bőr olyan puhává válik, mint a selyem. Az egyedülálló lemosó készítmény gyengédsége miatt minden bőrtípushoz használható, a zsírostól a nagyon érzékenyig, mert teljes mértékben tiszteletben tartja a bőr egyensúlyát. Vegyszerek és csiszolóanyagok nélkül segíti ragyogóvá és egyenletessé tenni a bőrtónust. A papayából származó természetes enzimek (papain) a száraz, fénytelen felszíni sejteket és toxinokat maradéktalanul eltávolítják, hogy felfedjék a puha és sima arcbőrt. Az elhalt felületi sejtek leválasztásával jelentősen javítja a további kezelési termékek felszívódását és hasznosulását.

JAVALLATOK

  • Gyengéden hámlasztja a bőrt.
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket.
  • Csökkenti a bőr pigmentációját és világosítja a bőr tónusát.
  • Javítja a bőr puhaságát és textúráját.
  • Tökéletesen megtisztítja a bőrt.

FŐ ÖSSZETEVŐK

  • Papaya (papain) enzimek

HASZNÁLATA

Nedvesítse meg mindkét kezét, és öntsön a tenyerébe megfelelő mennyiségű hámlasztó port. Dörzsölje össze a kezét, hogy a por krémmé alakulhasson. Gyengéden masszírozza át az arcot és a nyakat 30-60 másodpercig. Öblítse le langyos vízzel, majd törölje szárazra puha törülközővel.

ILLAT

Semleges, parfümmentes.

A TERMÉK TEXTÚRÁJA

A por állagú termékek a leg bőrbarátabb készítmények, mivel 100%-ban tartósítószer- és vegyszermentesek. Más tisztítószerekhez képest erős, vízmentes koncentrátumok, melyből nagyon kis mennyiség szükséges. Egy üveg tisztítópor körülbelül 10 üveg hagyományos tisztítószernek felel meg. Termékünk nem csak nagyon gazdaságos, de környezetbarát is, előállításával odafigyel a CO2-lábnyom és a műanyaghulladékok csökkentésére.